Temizlik işçisinin çağrısı sosyal medyada viral oldu!

Muammer Arpacı’nın yaptığı iş ve temizlik konusunda çarpıcı sözler sarf ettiği video sosyal medya hesaplarından 500 binin üzerinde tıklanma ve beğenilme oranıyla rekor kırdı.

TRABZON’UN HER SOKAĞI TEMİZ OLSUN!”

Sosyal medya hesaplarından yayınlandığı andan itibaren dikkatleri üzerine çeken videoda bir temizlik işçisinin günlük çalışma programıyla ve özel hayatından kesitleri, Muammer Arpacı doğal şivesiyle anlatıyor.

Videoda işini severek yaptığını, sokak ve caddeleri zevk alarak temizliğini dile getiren Arpacı’nın, “Benim en mutlu olduğum ve en çok zevk aldığım an sokakları süpürdükten sonra o caddeyi en temiz şekilde görmemdir.

Bazıları ağzını kapatıyor, iğreniyor ama ben severek çöpü alıyorum yerden. Bu işi yapacaksan, severek yapacaksın.” şeklindeki ifadeleri işini ne kadar sahiplenerek yaptığının göstergesi niteliğinde… Sokak ve caddeleri sorumsuz bir şekilde kirleten vatandaşlara da uyarılarda bulunan Arpacı’nın konuyla ilgili sarf ettiği, “Evimizi nasıl temizliyorsak, sokaklarımızı da, çevremizi de temiz tutalım. Trabzon’un her sokağı temiz olsun.

Buraya gelenler şehrimizin temizliğini anlatsın. Bu şehir hepimizin.” şeklindeki sözleriyle, adeta çöplerini gelişigüzel şekilde yerlere atanlara ders veriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber