Tiflis – Trabzon Uçuşları 14 Ekim’de Başlıyor

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yürüttüğü Trabzon Sağlık Turizmi Projesi kapsamında yaklaşık 1.5 yıldır sürdürülen Trabzon -Tiflis direkt uçak seferleriyle ilgili çalışmalarda önemli bir aşamaya gelindi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde yapılan görüşmeler sonucunda Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu iştiraki olan Ulutour ile Gürcü uçak firması tarafından istenen 100 garanti koltukla ilgili taahhüt protokolü imzalandı.

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te bugün gerçekleşen Geosky ile Ulutur arasında yapılan sözleşmeye Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Ahsen Aydın ve Gülşah Helva imzaladı . 

UÇAK SEFERLERİ HAFTADA İKİ DEFA KARŞILIKLI OLACAK 
Uçak seferleri Trabzon’dan -Tiflis’e haftada iki defa karşılıklı olarak düzenlenecek . 

HAFTADA İKI UÇUŞ KARŞILIKLI 
Uçuşlar haftada iki defa 148 kişilik uçaklarla Pazartesi -Perşembe karşılıklı olacak .

İlk uçuş Tiflis’ten sabah saat 08’00’da Trabzon’a hareket edecek . 
 Trabzon’dan ise Tiflis’e sabah saat 09.00’da kalkış sağlanacak .

Tiflis – Trabzon Uçuşları 14 Ekim’de Başlıyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.