TİSKİ OLAĞAN GENEL KURULU BAŞLADI

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2021 yılı 1. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Vekili Ataman, TİSKİ’nin kurumsal yapısı ve faaliyetleri ile ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi. Ataman, Arsin İçme suyu ve Paket Arıtma Tesisi İkmal İnşaatı İşi’nin İLBANK AŞ. ve TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Ataman’ın açılış konuşmasının ardından TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, meclis üyelerine kurumsal çalışmaları içeren detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun akabinde meclis üyelerinden gelen soruları cevaplandıran TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, ilçelerin sorunları ile ilgili ne tür çözümler getirileceğini aktardı. İhtisas komisyonlarının oluşturulması, 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporu, 2020 Mali Yılı Bilançosu, 2020 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve diğer gündem maddeleri görüşülüp Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. 

İKİNCİ OTURUMLA TAMAMLANACAK
TİSKİ Genel Kurulu ilk oturumu, ilgili gündem maddelerinin müzakere edilmesi ile tamamlanırken genel kurul toplantıları 28 Mayıs Cuma günü (yarın) gerçekleştirilecek ikinci oturumla tamamlanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber