TKDK’dan Trabzon’a 431 Milyonluk Yeni Yatırım

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal AYDOĞDU, basına açıklamalarda bulundu.

 IPARD 3 programı 2. Başvuru Çağrı Dönemi’nde TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü’ne sunulan 27 projenin sözleşme imzalamaya hak kazandığını beyan eden AYDOĞDU; ‘’Projelerimizin sektörlere göre dağılımı;

    – 25 adet Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri ( otel-restoran yatırımları)
    – 2 adet Zanaatkarlık ve Katma Değerli Yöresel Ürünlerin İşlenmesi ve Pazarlanmasına yönelik yatırımlar

    Bu kapsamda yatırım bedeli yaklaşık 431 Milyon TL olan projelere TKDK tarafından sağlanan %20 lik KDV muafiyeti ile birlikte yaklaşık 387 Milyon Türk Lirası hibe dağıtmış olacağız. İlimizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak bu faaliyetleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz.

    Trabzon’da bugüne kadar 271 işletmeye destekte bulunduklarını, bu işletmelere sağlanan hibe desteğinin KDV muafiyeti ile birlikte yaklaşık 33.2 Milyon EURO ( 1 Milyar 320 Milyon TL ) olduğunu belirtti.

    Özellikle kırsal alanlarda yaşayan gençlerimiz ve kadınlarımız başta olmak üzere, vatandaşlarımızı hibe desteği alabilecekleri sektörler ve yapabilecekleri yatırımlar hakkında bilgi almak ve açılacak yeni başvuru çağrı döneminde proje sunmak üzere TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü’ne davet ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.

TKDK’dan Trabzon’a 431 Milyonluk Yeni Yatırım
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.