TMMOB Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı Ziyaret Etti

Yönetim Kurulu Başkanı Fulya Bankoğlu  ve beraberinde  Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Önel, Yönetim Kurulu Şube Sekreteri Önder Durmuş    Yönetim Kurulu Şube Saymanı Ufuk Bulut, Yönetim Kurulu Üyeleri,Dilek Denizci,Sena Sağlam,Sinan Koç,Furkan Erman Kan,Yaşar Sert,Beytul Soğuksulu ve Hüseyin Incel’in katılımıyla, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan,ve eski dönemlerde  Makina Mühendisleri Odası Trabzon şubesinde birçok görevi başarıyla yürütmüş olan, Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı makamında ziyaret etti

Ziyarette söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Fulya Bankoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne  atanan Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı tebrik ediyor bir meslektaşımızın böylesi köklü bir Üniversitesinde böylesi bir makamda olmasından dolayı onur ve mutluluk duyduğunu ifade ettikten sonra oda-üniversite ilişkilerinin geliştirilmesi adına yapılabilecek projeler hakkında görüşlerini paylaştı.

Başkan Bankoğlu, “MMO Trabzon Şube olarak Üniversite-Oda İşbirliğini çok önemsiyoruz. Sayın Rektörümüzün katkılarıyla önümüzdeki dönemlerde güzel çalışmalara ve yeni iş birliklerine imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Çuvalcı, Başkan Fulya Bankoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini ileterek kendisininde üyesi olduğu odamıza,kapılarının her zaman açık olacağını dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber