Trabzon Fırıncılar Esnaf Odası olağan kongresi gerçekleşti. Başkan İlik, güven tazeledi

HAKSIZ REKABETİ BİTİRDİK

Kongrenin açılış konuşmasını yapan oda başkanı Davut İlik, göreve geldiği 2014 yılından itibaren, Trabzon’da haksız rekabetin önüne geçtiğini ifade ederek, fırıncı esnafı arasında da birlik ve beraberliği sağladığını söyledi. 
BİZ ESNAFIZ    
Zamanın hızlı geçtiğini ifade eden Başkan İlik, “2018 yılında yani 4 yıl önce kürsüye çıktığımızda hep geçmişi yad etmiştik. 4 yıl çok hızlı geldi geçti. Göreve geldiğimizde sektörümüz ve haksız rekabet ne durumdaydı bunları anlatmaya gerek yok. Kürek başında emeğinizin peşindesiniz. Sosyal sorumluluğumuzu da esnafımız için be yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Biz fırıncıyız esnafız. Haksız rekabet yaşıyorduk. Fırıncı haricinde komürcüsünden, deterjancısına kadar bir çok sektör ekmek satarak haksız rekabet oluşturuyordu. 1969 yılında kurulan odamızda ilk kez birlik beraberlik içerisinde ve tek adaylı bir genel kurul yapıyoruz” dedi.
Erkan Fındıkçı’nın divan başkanlığını yaptığı ve tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Davut İlik, başkanlıkta güven tazeledi. İlik’in listesi şu şekilde oluştu: Murat Balcı, Salim Avcı, Ömer Serdar, Bünyam Ergül, Servet Yiğit ve İrfan Piyaleoğlu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber