Trabzon Gayrimenkul Sektörü (TÜGEM) etkinliğinde bir araya geldi.

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri, yerli ve yabancılara yapılan konut satışı ve sektördeki gelişmelerin konuşulduğu etkinlikte; Samsun TÜGEM temsilcisi Seyhan Çifci, Trabzon Temsilcisi Aslıhan Namlı Cüreoğlu, Etkinlik sorumlusu Rahman Bekiroğlu sunum yaptılar. Etkinlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz katıcılara piyasalardaki değişen trendler konusunda bir de konuşma yaptı.

(TÜGEM), Trabzon il teşkilatlanması başkanı Mimar Aslıhan Namlı Cüreoğlu “Gayrimenkul Danışmanlığını” Türkiye’nin en saygın mesleklerinden biri haline getirmek vizyonuyla ile yola çıktıklarını belirtti.

Aslıhan Namlı Cüreoğlu TÜGEM Trabzon Networks etkinliğinde yaptığı açıklamada, “Derneğimizin misyonu, tıpkı bugün olduğu gibi üyelerimize, meslektaşlarımıza ve sektörümüze eğitim, teknolojik, hukuki ve sinerjik iş birliği olanakları ile katma değer sağlamaktır. Şu anda 22 şehirde temsilciliğimiz bulunmakta. Gayrimenkul sektörünün en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Geçtiğimiz Ekim ayı itibariyle de Trabzon temsilciliğimizi açtık ve ilk networks etkinliğimizle sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.
TÜGEM hakkında bilgi veren Aslıhan Namlı Cüreoğlu, "5 yıldır gayrimenkul işindeyim ve çok yakından gördüm ki bu sektör, adı fazlaca erozyona uğramış, maalesef hiçbir zaman da hak ettiği değeri görememiş mesleklerden bir tanesi. Aslında TÜGEM Derneği ile de yollarımızın kesişmesi bu bakış açısı sayesinde oldu. TÜGEM, yani Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, “Gayrimenkul Danışmanlığını” Türkiye’nin en saygın mesleklerinden biri haline getirmek vizyonuyla 2016 yılında kuruldu. Sonrasında 2018 yılında çıkmış olan taşınmaz ticareti yönetmeliğinin şekillenmesinde ve yasalaşmasında çok büyük katkıları oldu. " şeklinde konuştu. Aslıhan Namlı Cüreoğlu, Genç ve kadın girişimci olarak çıktığı bu yolda tüm meslektaşlarını etik değerler çerçevesinde birleşmeye ve mesleki değer ile saygınlığın artması için harekete geçmeye davet etti.

Konuşmaların ardından yapıl Portföy sunumlarının ardından yeni üyelere plaket ve rozet takım töreni yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber