banner240
banner237
banner238

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU TÜRKİYE CUMHURİYETİ GÜÇLÜ DEVLET GELENEĞİNE SAHİPTİR

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bağımsız, uygar ve hukuk devletidir. O halde 27.Dönem Milletvekili olan Güzel’ in, hukukun dışına çıkarak ve bölücü terörü destelemek gibi suçlardan aranan olması nedeniyle gözaltına alınıp, yargının önüne çıkarılması ve tutuklanıp cezaevine gönderilmesi, hukukun ve uygar devletin yaptırımı gereğidir.

Hdp’ li Temelli, Türk Devletine karşı alçakça ifadelerine karşı hesap verebilirlik olduğunu unutmamalıdır. Diyarbakır’da mağaralarda yuvalanmış kökü dışarıda bulunan haillerin bu inlerinden çıkarılarak temizlenmesi sonucu, Türk Devletinin buralarda gözlem yapması güçlü, uygar ve hukuk devleti olmasının güvencesini göstermiştir. Bölücüleri ve kökü dışarıda olanları rahatsız ettiği anlaşılmaktadır.

Bakın, 18 Ocak 1918’ de Paris’te toplanan 32 devletin söz sahibi olanlarını tarihte bilmekteyiz. “onlar komitesi” … Milli mücadelede ilk adım Samsun’ da başlamıştır. Amasya tamimi ile ilgili Mustafa Kemal Paşa’nın liderliğinde oluşan ve teşkilatlanan “Milli irade” nin cesaretle, devletin ve milletin mukadderatında söz sahibi olacağı görülmüştür… Kongreler, birliği sağlamak ve devleti kurtarmak için pek çok düzenlemeler ve toplantılar yapılarak bu gün gelinen durumla Türk davası, misakı milli içinde bağımsız, uygar ve hukuk devleti olmaktadır. Sağlam fikirli olmayanların değerlendirme yapması gerekmektedir.

TÜRKAV buradan ifade etmektedir ki; Sayın İçişleri Bakanı’nın terörden temizlenen Diyarbakır’ da, mağaralara yaptığı ziyareti, devletin gücünü göstermesi bakımından önemlidir. Dolayısıyla Hdp destekçileri rahatsızdır. Ve bölücü terörün sözcülerinin çırpınışlarıdır. Kendi hüviyetleri ve samimiyetlerince bakan Hdp sözcüleri, tek olanın çift olduğunun iddia etmeleri ise şaşkınlıklarıdır...

Türk milleti tarihi geçmişiyle, hukuk içinde böyle hadiselerin üstesinden gelmiş, milli ve manevi güce sahiptir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber