TRABZON YEŞİLAY VALİ USTAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Güner, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve ilçe temsilcileri ile Ortahisar’daki tarihi valilik binasında Vali Ustaoğlu’nu ziyaret ederek, çalışmalar ve yapılacak faaliyetlerle ilgili durum değerlendirmesinde bulundu.

İlçelerde de teşkilatlanma çalışmalarını bitirdiklerini dile getiren Güner, “Teşkilatlanmaya başladık. İlçe teşkilatlarımızı oluşturuyoruz.

Yapılandırmamızı yaptık. İlkelerimizde de çalışmalarımıza başladık.

Stant ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi. Güner, “Bağımlılıkla mücadele kapsamında 18 ilçemizin tamamında yapılandırmamızı bitirdik.

Kurullarımızı oluşturduk ve aktif olarak sahalara çıktık.

Vatandaşlarımızı ve toplumun her kesimini bilinçlendirip, bağımlılıkla mücadelede izleyecekleri yol haritasını anlatıyoruz.

YEDAM ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz” diye konuştu.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Yeşilay’ın çalışmalarını önemsiyor ve destekliyorum.

İlçelerde de kaymakamlarımız vasıtası ile sizlere her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerine yer verdi.

TRABZON YEŞİLAY VALİ USTAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.