Trabzon’da Epecilerin Madalya Heyecanı!

Organizasyon kapsamında; Konya Spor ve Kongre Merkezi Spor Salonu'nda 322, İstanbul Pendik Kurtköy Spor Salonu'nda 95 ve Trabzon Yomra Cimnastik Salonu'nda 125 epeci madalya için ter döktü. Türkiye'nin pek çok ilinden gelen genç eskrimcilerin yanı sıra çeşitli ülkelerden yabancı eskrimcilerin de piste çıktığı turnuva, heyecan dolu mücadelelere sahne oldu. Trabzonlu eskrimciler; 2 altın, 4 gümüş, 8 bronz madalya kazanarak, büyük bir başarıya imza attı.

 Kamil Karslı(U14 Erkekler), Zeynep Ela Cebeci(U12 Kızlar) altın madalya,

Meleksu Yener( (U10 Kızlar), Adil Gür (U12 Erkekler), Yağmur Sağlam(U12 Kızlar) ve Alperen Sağlam(U14 Erkekler) gümüş madalya,

Ömer Mete Cebeci(U10 Erkekler), Emir Kasım Bıyıklı (U10 Erkekler), İmran Gümrükçüoğlu(U12 Kızlar), Yağmur Sağlam(U12 Kızlar), Altan Öğretmen (U12 Erkekler), Belfin Kara (U14 Kızlar), Elif Nisan Sağlam(U14 Kızlar ), Alperen Sağlam (U14 Erkekler) bronz madalyanın sahibi oldu.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner yaptığı açıklamada: “Bütün sporcularımızı ve antrenörleri bu gurur verici başarılarından ötürü yürekten kutluyorum. İlimiz ve tesislerimiz hem sporcu yetiştirme hem de ölçeği fark etmeksizin birbirinden farklı dallardaki organizasyonlara ev sahipliği yapma anlamında fazlasıyla yeterliliğe sahip. Spor Şehri Trabzon sloganıyla hedefimiz ve çabamız gençlerimizi her yerde her alanda sporla ve tesislerimizle buluşturmak. İşte göğsümüzü kabartan genç sporcularımız Yomra’daki spor salonumuzda eskrimle tanıştı. Sporla büyüyen gençlerimizin katma değeri yüksek bir geleceği imar edeceğine inanıyorum. Bu noktada her yaştan gencimizi diledikleri spor dalı ile ilgili eğitim alabilmeleri adına en yakın spor tesisimize davet ediyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber