TTSO Başkanı Çelebi ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretleri

İŞ DÜNYASININ FİNANSMANA ERİŞİMİ GÖRÜŞÜLDÜ

Türkiye Halk Bankası Trabzon Bölge Koordinatörü Ömür Batur, Trabzon Şube Müdürü Emincan Yalmanoğlu ve Ortahisar Şube Müdürü Macit Sarı, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette iş dünyasının finansmana erişimi konusunda yaşanan sorunlar ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Türk Ekonomi Bankası Değirmendere Şube Müdürü Gülen Eyüboğlu ve Trabzon Şube Müdürü Ecrim Özge Volga, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu.

TTSO BİNASINDA İŞKUR NOKTASI FAAL HALE GETİRİLECEK

İŞKUR İl Müdürü İbrahim Büyük, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Ziyarette TTSO’daki İŞKUR Hizmet Noktasının aktif hale getirilmesi ve istihdama yönelik yapılacak çalışmalar konusunda işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa Pürçek ve beraberindeki dekan yardımcıları, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek, özellikle sanayi – üniversite işbirliği konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Kızılay İlkyardım Eğitim Merkezi Müdürü Derya Yılmaz, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Ziyarette, TTSO personel ve üyelerine yönelik ilkyardım kursları düzenlenmesi projesinin önümüzdeki günlerde uygulamaya koyulması konusunda fikir birliğine varıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Tezcan ve beraberindekiler TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek, görev döneminde başarı dileklerini iletti ve ziyaretin anısına plaket takdim etti.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Trabzon Avrasya Pazarı Esnaflarını Koruma, Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Muzaffer Beşinci, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber