TTSO Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI İLE AÇILDI

2022 – 2026 döneminin ilk meclis toplantısı olması nedeniyle saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan toplantıda, odanın Ekim ayı çalışmalarının yer aldığı faaliyet filmi izlendi.

EREN: İŞ DÜNYASININ SESİNİN DUYULMASI ADINA SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜKTÜR

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Ekim ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Odamız meslek komiteleri ve organ seçimleri sebebiyle gerçekleştiremediğimiz Ekim ayı meclis toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 22 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz seçimlerle birlikte odamızda 2022-2026 dönemine başlamış bulunuyoruz. Seçimlere yoğun katılım göstererek Odasına sahip çıkan şehrimiz iş dünyası temsilcilerine teşekkürlerimi arz ediyorum. Seçimler sonucu oluşan meslek komitelerimizin değerli temsilcilerini kutluyor, başarılar diliyorum. Oluşan yeni meclis, meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu ve disiplin kurulumuzun odamıza ve şehrimize hayırlı olmasını, faydalı işler yapmasını diliyorum. Bugüne kadarki hizmetleri için önceki dönem meclis üyelerimize, yönetim kurulu başkanı ve üyelerine odamız meclisi adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. TTSO Meclis Başkanı Eren sözlerini şöyle sürdürdü:

“Odamızda seçim süreci artık tamamlanmıştır. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında iktidar ve muhalefet şeklinde iki taraf yoktur. Elbirliği ile çalışma vardır. Elbette ki icracı olan yönetim kuruludur. Fakat siz değerli meclis üyelerinin de meslek komitelerinin sorunlarını meclisimize ve yönetim kuruluna iletme sorumluluğu vardır. Trabzon iş dünyasının sesinin duyulması adına sorumluluğumuz büyüktür. Bundan sonrasında 79 kişi birlik ve beraberlik içerisinde odamıza ve şehrimize hizmet için mücadele etmeliyiz. Her zaman söylediğim gibi seçimler amaç değil millete hizmet için bir araçtır. Bundan sonra asıl çalışmamız meslek komitelerimizin sorunlarını meclisimize getirmek, sanayicimize tüccarımıza katkı sunmak olmalıdır. Trabzon’un gelecek vizyonunda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok önemli görevleri vardır.  Bu görev ve sorumluluğun bilincinde bir dört yıl geçireceğimize inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi Trabzon Ticaret ve Sanayi odası meclis üyesi seçilmenizden dolayı kutluyor, yeni oluşan odamız yönetim kuruluna başarılar diliyorum.”

ÇELEBİ: TRABZON’A VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEK İÇİN BURADAYIZ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi de Ekim ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, 2022 – 2026 döneminin ilk meclis toplantısını yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Yeni bir dönem başlıyor. Bundan önceki yönetim kurulu başkanına, yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Yeni görev alan yönetim kurulu ve meclis üyeleri olarak yeni projelerle Trabzon’a ve ülkemize hizmet etmek için buradayız. Yeni projelerimiz var ve önümüzdeki günlerde bu projeleri sizlere sunacağız.”

TTSO Ekim ayı meclis toplantısında daha sonra Hesapları İnceleme Komisyonu üyesi olarak Vedat Muhcu, Necip Akdeniz, Hakan Önel, Bülent Karaca ve Barış Sancak belirlendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber