TTSO heyeti Forum AVM’de işletmecilerin şikayetlerini ve taleplerini dinledi

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Forum AVM’de kiracı olan işletmecilerle bir araya geldi, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Forum AVM’de kiracı olan işletmeciler, ek bina inşaatının başlamasının ardından otopark sorununun ortaya çıktığını, yüksek kira artış oranlarıyla ilgili AVM yönetimiyle anlaşmazlıklar olduğunu, özellikle yerel işletmecilere çeşitli bahanelerle baskılar yapılarak devreden çıkarılmaya çalışıldıklarını, AVM yönetiminin diyaloğa kapalı tutumundan ve uygulamalarından rahatsız olduklarını vurguladılar.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yaşanan sorunların diyalogla çözülmesi taraftarı olduklarını, alışveriş merkezi yönetimiyle de iletişime geçeceklerini vurgulayarak, “İşletmecilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Özellikle otopark sıkıntısı ve kira artışları ile ilgili sorunlarını bize aktardılar. Önemli olan diyaloğu sürdürmek. Daha sık bir araya geleceğiz” dedi

TTSO heyeti Forum AVM’de işletmecilerin şikayetlerini ve taleplerini dinledi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.