TTSO heyetinden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.  

Başkan Hacısalihoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“Bildiğiniz gibi tüm Türkiye’de oda ve borsa seçimlerimiz oluyor. Yeniliktir seçimler. Demokrasinin gereği. Bu doğrultuda da bizler Trabzon olarak seçimleri tamamladık. Sonuçta da seçim geride kaldı. Artık önümüze bakıyoruz. Seçimlerdeki asıl amaç geleceğe dönük hizmet yarışıydı. Biz de bu hizmet yarışında söz vererek öne çıktık. Bizler şehrimizin ülkemizin gelişmesi doğrultusunda, ekonominin gelişmesi, ticaretin büyümesi konusunda projeler geliştiririz. Şehrin ve bölgedeki ticaretin sorunların çözümü konusunda da TOBB’a bütün sorunları iletiriz. TOBB gerek sorunların çözümü gerekse de kanunlaşması gereken konular varsa geniş kapsamlı çalışmalar yapar. İlgili bakanlara, başbakanımıza iletilir. Hatta ekonomi şurasında sayın cumhurbaşkanımıza iletilir. Bugüne kadar odamız ve borsamızdan hangi sorun gelmişse veya taleplerimiz olmuşsa Rifat beyin başkanlığında tüm sorunlarımızın tamamının çözüldüğünü söyleyebiliriz. Önemli olan bu taleplerin doğru iletilmesi konusuydu. Başkanımızın gerçekten tecrübesiyle ve bugüne kadarki özverili çalışması ile sorunların çözüldüğünü görüyoruz. Biz sayın başkana başarılar diliyoruz. O varsa ekonomi gelişir o yoksa ekonomi istediğimiz gibi olmaz. Ülkenin ekonominin gelişmesi doğrultusundaki gayretlerde bizler de her zaman yanında olacağız.”

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Doğu Karadeniz gezilerinde çekilen fotoğraflardan oluşan ve gazeteci Ömür Avcı tarafından hazırlanan “Baba ocağına seyahatler” isimli fotoğraf albümü de Trabzon heyeti tarafından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na hediye edildi.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber