TTSO kurullarına ziyaretler sürüyor

ARSİN KAYMAKAMI ÖZDEMİR’DEN ZİYARET

Arsin Kaymakamı Ahmet Ömer Özdemir, TTSO’yu ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Kaymakam Özdemir, Çelebi’nin Arsin OSB’deki başarılı çalışmalarını TTSO’da da sürdüreceğine inandığını belirterek görev döneminde başarı diledi.

İHRACATTAKİ SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Görüşmede ihracat ve nakliye sektörlerindeki sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.

SAĞLIK MÜDÜRÜ USTA TTSO’DA

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerini iletti.

TSİAD: BİRLİKTE TRABZON İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Seçkin Kanca ve yönetim kurulu üyeleri, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’ye tebrik ziyaretinde bulundu. Kanca, “Çok yakın çalışan iki kurum olarak Trabzon için ortak projeler üretmeye devam edeceğiz. Birlikte Trabzon için çalışacağız” dedi.

“PAKİSTAN VE HİNDİSTAN’DA DA TANITIM ÇALIŞMASI YAPILMALI”

Trabzon Uluslararası Acenteler Derneği Başkanı Remzi Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm sektörünün son durumuyla ilgili değerlendirme yaptı. Çolakoğlu, özellikle Pakistan ve Hindistan’ın Trabzon’a turist çekmek için yeni bölgeler olabileceğini ifade ederek, bu ülkelerin turizm acentelerine yönelik tanıtım turu düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de turist gelen bölgelerin çeşitlendirme adına bu öneriyi dikkate alacaklarını ifade etti.

AKSOY’DAN ZİYARET

Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren’i ziyaret ederek yeni seçildiği görevi nedeniyle tebrik etti ve başarılar diledi.

İL MÜDÜRLERİNDEN ZİYARET

Trabzon İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Veysel Başer, Göç Müdürü Ramazan Latifoğlu, Valilik İdari Denetim Müdürü Selami Turhal ve Göç Uzmanı Gülcan Kumaş, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerini iletti.

YAŞAR’DAN ZİYARET

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası eski Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

DEMOKRAT PARTİ’DEN ZİYARET

Demokrat Parti Yomra İlçe Başkanı Tuncay Kaya ve beraberindeki partililer, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.

Ayrıca Acıbadem Maslak Hastanesinden Sinan Baydar, Zorlu Grand Otel Müdür Yardımcısı İsmail Sağır, iş insanları Muhammet Sözen, Recep Alemdağ ve Kemal İnan ile TTSO 2. Meslek Komitesi üyeleri de TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber