TTSO’da işbirliği konuları görüşüldü

MOBİLYA KENT’İN VAKFIKEBİR’E KURULMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD) Başkanı Vedat Muhcu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek, Başkan Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Başkan Muhcu, TTSO’nun her zaman MOBİAD’ın yanında olduğunu belirterek, bundan sonra da işbirliği içinde çeşitli projeleri hayata geçirmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Muhcu, Mobilyakent projesinde yer arayışlarının devam ettiğini ve Arsin’in ardından Vakfıkebir’de de bir planlama yaptıklarını belirterek, “Bu konuda TTSO’nun desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca Akçaabat – Düzköy yolu üzerinde de bir Mobilya İmalatçılar Sitesi kurmak için belediye ile görüşmelerimiz sürüyor. Amacımız Trabzon’da büyük bir iş kolu olan mobilya sektörünü daha da ileriye taşımaktır” dedi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de çeşitli sektörlerin siteler içinde bir araya toplanmasını desteklediklerini vurgulayarak, bu konuda yapılacak çalışmalara ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.

KÖY OKULUNU ONARIP ÜRETİM MERKEZİ YAPACAKLAR

Beşikdüzü Oğuz Mahallesi Üretici Kadınlar Derneği Başkanı Güler İpek ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları anlattı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Güler İpek, yeşil çay, kantaron yağı, sirke, kurutulmuş meyveler ürettiklerini ve bunları sattıklarını belirterek, “Köyümüzde uzun yıllardır kapalı olan okul binamızı da çeşitli desteklerle onarıp, açacağımız kurslar ve yapacağımız çalışmalarda kullanılmak üzere hazırlamaya başladık. Amacımız yöremizdeki kadınların üretime yönelmesini sağlamaktır” dedi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de, kırsal bölgelerde yaşayan kadınların üretim ve kooperatifleşme çalışmaları içinde yer almasının önemine vurgu yaparak, Başkan Güler İpek ve dernek üyelerine başarı dileklerini iletti.

“FİRMALARIN FİNANSMANA ERİŞİMİ KONUSUNDA BANKALAR DAHA DUYARLI OLMALI”

İş Bankası Bölge Müdürü Nusret Çavuşoğlu, Bölge Müdür Yardımcıları Halil İbrahim Hotaman ve Feyyaz Arıcı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek, Başkan Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Çavuşoğlu, bankanın iş dünyasına yönelik faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Çelebi de iş dünyasının üretim, istihdam ve ihracat faaliyetlerinin devam etmesi için finansmana erişiminin önemli olduğunu dile getirerek, bankaların bu konuda daha hassas davranmasının gerekliliğine işaret etti.

“BİK’İN YEREL BASINA DESTEKLERİ ARTARAK SÜRMELİDİR”

Basın İlan Kurumu Trabzon Müdürü Ali Nuhoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek, Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine görev döneminde başarı dileklerini iletti. Nuhoğlu, kurum olarak bölgede yaptıkları çalışmalardan ve yerel basına verilen desteklerden bahsederken, internet haber sitelerine yönelik resmi ilan düzenlemesindeki son değişiklikleri de anlattı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de yerel basının Trabzon ve diğer iller için önemli olduğunu ifade ederek Basın İlan Kurumu’nun verdiği desteklerin artarak sürmesi temennisinde bulundu.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASINDAN ZİYARET

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti. Başkan Erkut Çelebi ve kurul üyeleriyle bir araya gelen Tiryaki, yeni görev döneminde Çelebi ve ekibine başarı dileklerini iletti. Tiryaki, inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerileri konusunda TTSO’nun en önemli paydaşlarından biri olduklarını ifade ederek, her türlü ortak çalışmaya açık olduklarını ifade etti.

Ayrıca KTÜ Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İsmail Köse ve beraberindekiler, KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birdoğan Baki, Ziraat Bankası Akçaabat Şube Müdürü Hasanhan Sönmez ve Müdür Yardımcısı Önder Bayram, Medical Park Karadeniz Hastanesi Müdürü Turan Saka ve beraberindekiler, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Trabzon Şube Başkanı Erdoğan Usta ile iş dünyasından kişiler TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber