banner240
banner237
banner238

TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Başkan Ekim, mesajında, "Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakârlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum." dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü olan annelerimiz her koşulda seven, koruyan, kollayan ve evlatlarına kol kanat gerendir. Bizler, Alemlere rahmet Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) “Cennet annelerin ayakları altındadır” hadisini kendisine şiar edinen, anneleri baş tacı kabul eden, 'ana gibi yar olmaz' diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleneğin temsilcileriyiz. Sevgiyi temelde ele alan annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Annelerimiz, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak görüp, tüm hayatlarını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan nadide çiçeklerdir. Baş tacımız, ilk öğretmenimiz, ilk sığınağımız olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle, sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir toplum yaşantısının tesis edilmesinde de önemli rol oynamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, hakkın rahmetine kavuşmuş tüm anneleri rahmetle anıyor, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere kendi annemin, sevgili eşimin ve her türlü zorluğa fedakârca göğüs geren şefkat ve huzur pınarlarımız tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum. "

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber