TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Her ayın son pazarında MOR PAZAR saat 10.00-18.00 arasında açık olacak ve hediyelik eşyadan takıya, çeyiz eşyalarından çeşitli el sanatlarına, çeşitli saklama yöntemleri ile hazırlanmış turşu, tarhana, salça, makarnaya kadar birçok ürünü bir arada bulabileceğiniz çeşitlilikte olacaktır. Üreticiden tüketiciye aracısız bir pazardır.

       MOR PAZAR’ın ilki 25 eylül 2022 saat: 11.00 de 2 no’lu Beşirli Mahallesinde EKOPARK’da açılacaktır. Kadın üreticiden tüketiciye aracısız bir pazardır. MOR PAZAR’ın açılışına tüm halkımız davetlidir.

       Ortahisar belediyesi, Ortahisar Kent Konseyi Kadın Meclisi projesi kapsamında EKOPARK’taki stantları kadınlara ücretsiz olarak sağlamaktadır.

       Kış koşullarında da Ortahisar Belediyesinin sağlayacağı kapalı alanda her ayın son pazarı olarak devam edecek olan pazar için Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e, Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Önder Taşan’a ve EKOPARK Yöneticisi Halil İbrahim Aydın’a Kadın Meclisi ve üreten kadınlar adına teşekkür ediyorum.

        Kişisel ve kurumsal hediyelerimiz, kışlık gıdalarımız MOR PAZAR’dan olsun. Pazarın bereketi üretene de tüketene de gülümseme olsun diliyorum.

       Canan NEHBİT

Ortahisar Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber