TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU EN  BÜYÜK MİRASIMIZ OLACAK

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. CORA, yayımladığı mesajında “29 Ekim, İstiklal mücadelemizi Cumhuriyetle taçlandırdığımız, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tüm dünyaya ilan ettiğimiz tarihi bir gündür. Cumhuriyet, milletimizin her türlü imkansızlığa rağmen vatan ve bayrak uğrunda inanç ve kararlılıkla giriştiği varoluş mücadelesinin en anlamlı eseri ve bağımsızlığına sahip çıkma kararlılığının en güçlü ifadesidir. Tarihimizden aldığımız güç ve ilhamla, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi perçinleyerek bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkarak, devletimizi; eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma her alanda gerçekleştirdiğimiz atılımlarla kalkındırmaya, geliştirmeye ve yükseltmeye devam edeceğiz. Ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek ve gelecek nesillerimize daha güçlü bir Türkiye bırakmak şehitlerimize ve gazilerimize olan borcumuzun gereğidir.” dedi.

2053 VE 2071 HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEK VE ASRIMIZI “TÜRKİYE YÜZYILI” OLARAK MÜHÜRLEYECEĞİZ

“Hiçbir gücün, hiçbir kirli senaryonun, Türkiye’yi tökezletmeyi amaçlayan hiçbir sinsi saldırının bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyeceğiz.” diyen CORA, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, nice büyük projelere, nice büyük zaferlere imza atacaklarını vurgulayarak sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Türkiye Yüzyılı hedefimiz, sadece milletimizin refahını yükseltme, sadece ülkemizi bölgesel ve küresel güç haline getirme gayesi taşımıyor. Bu, aynı zamanda inanç, kültür, medeniyet köklerimizi de yeniden ihya edeceğimiz bir atılımın adıdır. Türkiye Yüzyılını geçtiğimiz 20 yılda hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma altyapısı üzerinde inşa edeceğiz. Her bir vatandaşımızı layık olduğu haklara, özgürlüklere, refah düzeyine, gelecek güvencesine kavuşturmakta kararlıyız. Bölgesinde aktör olan, bulunduğu coğrafyada adaletin, huzurun ve umudun adı Büyük ve Güçlü Türkiye için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Milletçe 2053 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirecek ve asrımızı “Türkiye Yüzyılı” olarak mühürleyeceğiz. Ülkemizin ve medeniyetimizin kazanımları üzerinde yükselteceğimiz bu vizyon, yeni nesillere bırakacağımız en büyük mirasımız olacaktır. Bu duygularla kuruluşunun 99. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilik payesi ile müşerref olan fedakâr gazilerimizi ise hürmetle ve şükranla anıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber