UÇARSU SEMT SAHASI NEDEN YAPILAMIYOR?

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun Bizzat Takip Edip İçişleri Bakanlığından ödenek sözünü aldığı yapımına başlanması beklenen Uçarsu Semt sahası projesi Akçaabat Belediyesi tarafından yapılmak istenmiyor sorusunu akla getirdi.
SEMT SAHASININ YAPIMINI KİM ENGELLİYOR?
Uçarsu semt sahasının yapılması için tek yapılması gereken bir projenin Akçaabat Belediyesinden çıkmaması vatandaşlar tarafından Projeye Akçaabat Belediyesi Mi Engel Oluyor tepkilerine neden olmaya başladı.

22 Ocak Tarihinde Derecik te Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’inde hazır bulunduğu vatandaşlarla buluşması esnasında   ‘’ Uçarsu semt sahası konu edilmiş Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e ödenek sözünü vermesine rağmen aradan geçen zaman diliminde hala kazam vurulmamış olmasını acaba bu sahanın yapılmasını kim engelliyor ya da Akçaabat Belediye Başkanı mı Bu sahayı yapmak istemiyor sorunu akla getiriyor.
DERECİK AKÇAABAT’A AİT DEĞİL Mİ?
Harita çalışmaları, planları, ödeneği her şeyi hazır olan bir işin projesi neden bekletiliyor? Özellikle mi bekletiliyor? Diye soruyoruz.
Edindiğimiz Bilgilere Göre Akçaabat belediyesi projeyi yapıp Valiliğe gönderecek. Ancak ne hikmetse bu proje süreci  bir türlü tamamlamıyor. Akçaabat Belediyesi proje müdürlüğü projeyi yapıp Trabzon Valiliğine göndermek. Bu proje birileri tarafında engelleniyor mu şüphesine düşmeye başladık. Belediye başkanına yanış bilgi veriyorlar kanaatine vardık’’ dediler.
Bahar Hanım İç işleri Bakanlığından ödenek sözünü aldığı yapımını takip ettiği projeyi Akçaabat Belediyesi neden yapmamak için direniyor.
Yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen Uçarsu Semt Sahası Projenin Neden Hayata geçirilemediğini soruyor doğrusu belediye yetkililerinden de Açıklama bekliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber