UDEF ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çalıştayda Eğitim, Sosyal Çalışmalar, Tanıtım ve Mezunlar ile alakalı 3 başlık görüşüldü.

Eğitim Çalışmaları ile alakalı yapılan istişarelerde; Misafir öğrencilere hangi eğitimlerin verilmesi gerektiği ve nihai hedefler, öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına cevap vermek için neler yapılabileceği, eğitimde başarı kriterinin ne olması gerektiği, online yapılacak eğitimler hakkında istişareler gerçekleştirildi.

Sosyal Çalışmalar ile alakalı yapılan istişarelerde; Sosyal çalışmalarda hedefler, misafir öğrencilerin beklentileri, öğrenciyle diyaloğun gelişmesi konuları görüşüldü.

Tanıtım ve Mezunlar Çalışmalarında; Sosyal medya kullanımı, tanıtım çalışmalarının öğrenciler üzerindeki etkisi ve mezun öğrencilerle iletişim başlıkları ile alakalı istişarelerde bulunuldu.

Çalıştay değerlendirme oturumuyla tamamlandı.

Çalıştayla alakalı bilgi veren Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Yılmaz; “Şehrimizde şu anda 85 ülkeden 1.444 öğrenci Avrasya, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi’nde eğitim görmektedir. Öğrencilerimize yönelik daha kaliteli, vizyoner, nitelikli ve geleceğe yönelik projeler gerçekleştirmek için UDEF öncülüğünde çalıştay gerçekleştirdik. Misafir öğrencilerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına istişarelerimiz devam etmekte. İnşallah daha güzel projelerle öğrencilerimize ulaşacak Türkiye’nin gönül elçilerini buradan mezun edeceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber