ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU: BELEDİYELERİNDE MİLLETİNE ZULÜM ÇEKTİREN BİR ADAY VAR KARŞIMIZDA

Bir tarafta da hayatta hiçbir başarısı ve vizyonu olmayan, ileriye dönük hiç planı olmayan ve maalesef kendi kariyerinde bile ülkemize sıkıntılar yaşatmış bir aday. Başkanlık yapmış olduğu partinin belediyelerinde adeta milletine zulüm çektiren bir aday karşımızda” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, gazetecilerle bir araya geldi. Seçim öncesi değerlendirmelerde bulunan Karaismailoğlu, seçim sürecinde Trabzon’da yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini, “Seçimler, demokrasinin olmazsa olmazıdır. Trabzon genelinde insanların hafızasında olan her konuya değindik, her konuya açıklık getirdik. Bilinmeyen veya sorgulanmayan hiçbir konu bırakmadık. Artık bundan sonra Trabzon'da, Karadeniz'de ve Türkiye'de ne yapılacaklar belli” diye konuştu. 

Seçim sürecinde Trabzon'da olduklarını ancak Türkiye'yi Trabzon'dan idare etmeye çalıştıklarını dile getiren Karaismailoğlu, Türkiye'nin her tarafında işlerin devam ettiğini, özellikle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın çok aktif olduğunu kaydetti. Türkiye genelinde 5 bin şantiye ve 700 bin çalışanla hiçbir kesintiye uğramadan, Türkiye genelinde dört bir tarafındaki çalışmaların sürdüğünü ifade eden Karaismailoğlu, “Karayollarında, havayollarında, demir ve deniz yollarında yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu Türkiye'nin gelmiş olduğu güçlü tarafını gösteren önemli bir ayrıntı” dedi.

Dünyanın Türkiye’yi gıpta ile izlediğinin altını çizen Bakan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:
“Son 1 ay içerisinde Türkiye'nin her tarafında onlarca, yüzlerce proje açılıp milletimizin hizmetine girdi. Ama biz onların hiçbirine tören düzenlemedik. Yeter ki milletimiz kullansın 'daha uygun bir zamanda gelirsek bakarız' dedik. Sessiz sedasız çok iş bitiyor ve milletin hizmetine sokuluyor."

DÜNYANIN EN ÖZEL HAVALİMANLARINDAN BİR TANESİ OLACAK

Trabzon’da devam eden projelere değinen Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin 2025 yılında hizmete girmesinin beklendiğini, Türkiye’nin en önemli hastanelerden biri olacağını söyledi. Karaismailoğlu, turizmin önemine dikkati çekerek, turizmde hizmet kalitesini en yüksekte tutabilmenin planlamasını yaptıklarını vurguladı.
Trabzon Havalimanı gibi misafirlerini karşılayan, ağırlayan ve uğurlayan yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını anlatan Karaismailoğlu, 1 Mayıs’ta Güney Çevre Yolu’nun temelini attıklarını, yapımını yakından takip ederek kısa zamanda bitirilmesi için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Kanuni Bulvarı’nda da çalışmaların sürdüğünü, yakından takip ettiklerinin altını çizen Karaismailoğlu, “Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak. 21 yıldır AK Parti eser ve hizmet siyaseti yapıyor. Bu projeleri bugün bir defa yapıyorsunuz yüküne ve maliyetine katlanıyorsunuz. Ancak bunları yüzyıllarca kullanacaksınız. Bugün Zigana Tüneli'nin girişinde 2023 Recep Tayyip Erdoğan yazıyor. 200 yıl sonra bizim torunlarımızın torunları oradan geçerken o imzaları görecekler. O yüzden bu işler çok kıymetli bir mühürdür aslında” değerlendirmesinde bulundu.


Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylamasının 28 Mayıs'ta yapılacağını belirten Karaismailoğlu, demokrasilerde seçimlerin vazgeçilmez olduğunu kaydetti. “Bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri var. Karşısında maalesef demokrasinin gereği olarak bir tane aday var” diyen Bakan Karaismailoğlu, şöyle devam etti:
“Aslında ikisinin yan yana koyulması abesle iştigal ama demokrasinin zorunluluğu. Türkiye'ye 21 yıldır yaptıkları, güçlü lider ve dünyadaki Türkiye'nin gelmiş olduğu bir konum var. Bir tarafta da hayatta hiçbir başarısı ve vizyonu olmayan, ileriye dönük hiç planı olmayan ve maalesef kendi kariyerinde bile ülkemize sıkıntılar yaşatmış bir aday. Başkanlık yapmış olduğu partinin belediyelerinde adeta milletine zulüm çektiren bir aday karşımızda.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber