Üniversiteli öğrenciler, atkı ve bere örüp ilkokul öğrencilerine hediye ettiler

hem de ördükleri atkı ve bereleri hediye ettikleri ilkokul öğrencilerini ısıtıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi ve Avrasya Üniversitelerinde okuyan öğrenciler, çok anlamlı bir etkinliğe imza atıyorlar. Yurtlarda kalan öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce başlatılan Isıtan Eller Projesi’ne büyük ilgi gösteriyor. Yoğun ders programları arasında stres atmak için örgü kurslarına katılan öğrenciler, soğuk havanın etkili olduğu günlerde ördükleri atkı ve bereleri ilkokul çocuklarına dağıtıyor. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, “Öğrencilerimizin bu duyarlılığı son derece sevindirici. Hem boş zamanlarını çok anlamlı bir etkinliğe katılarak değerlendiriyor, hem de çocukları ısındırıyorlar. Hepsini kutluyorum” dedi.

Yomra Öğrenci Yurdunda kalan KTÜ öğrencileri Gizem Şevval Erdoğan, Züleyha Furtuna, Fatmanur Araz, Zühre Nur Bulut, Sude Aktaş, Nuran Tığcı, Fatma Nur Bekçi, Trabzon Üniversitesi öğrencileri Medine Battal, Zehra Yaslı ve Sevda Maral ile Avrasya Üniversitesinde okuyan Gül Tamer, Emine Kuvvetli ve Seyhan Bezar, “Derslerden arda kalan zamanlarda bir araya gelip örgüye başlıyoruz. Hem sohbet ediyor, hem de sınav stresi ile bu şekilde başa çıkıyoruz. En önemlisi, bere ve atkıların çocukları ısındırdığını düşününce bu bizi çok mutlu ediyor” diye konuştular.

Üniversiteli öğrencilerin son yaptıkları bere ve atkıları Arsin Harmanlı İlköğretim Okulunda eğitim gören anasınıfı dahil toplam 67 öğrenciye dağıttıklarını kaydeden Yurt Müdürü Sibel Güney, öğrencileri bu duyarlılıklarından dolayı kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber