banner240
banner237
banner238

ÜNİVERSİTELİLER DOYASIYA EĞLENDİLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından pandemi sürecinde olumsuz etkilenen öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltme amacıyla hayata geçirilen, "Biz Bize Moral Akşamları" etkinlikleri yurtlarda devam ediyor.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yomra Öğrenci Yurdu ve Doğu Karadeniz Yurdunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler müzikle dolu zaman geçirirken çeşitli ikramların yapıldığı gecede öğrenciler doyasıya eğlendi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu da yaptığı açıklamada, "Bakanlığımız tarafından başlatılan Biz Bize Moral Akşamları projesi kapsamında İl Müdürlüğümüze bağlı yurtlarımızda etkinliklerimiz belirli aralıklarla devam ediyor. Öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, sınav stresinden uzak tutmak, birbirleri ve idare ile etkin iletişim kurabilmelerini sağlamak amacı ile yıl boyu etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

‘’ Gençlerimizin yüzünde mutlu bir ifade görmek beni çok mutlu etti. Programda sahne alana grubun, Gençlik Merkezimizde müzik eğitimi alan yurt öğrencilerimizden oluştuğunu öğrenince mutluluğum bir kat daha arttı. Bakanlık olarak bu ülke gençliğine sadece barınma ve beslenme hizmeti sunmak dışında, kişisel becerilerini geliştirerek sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerde yer almalarını sağlamak öncelikli hedefimiz. ’’ diyen Arıcıoğlu, gerçekleşen programlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, emeği geçenleri kutladı.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber