banner240
banner237
banner238

URALOĞLU ULAŞTIRMA VE ALT YAPI BAKANI OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Karayolları Genel Müdürü iken Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlıgına atanan Uraloğlu, daha önce Trabzon'da Milletvekili aday adayı olmuş ve akabinde Karayolları Genel Müdürü olarak göreve getirilmişti.
Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden mezun olan ve 2003 yılında Trabzon 10. Bölge Müdür Yardımcısı olan URALOĞLU burada sayısız hizmetlerde bulundu. 
Milletvekili aday adayı olduğu dönemde kendisi ile yaptığımız televizyon programlarına birçok kez katılarak bölgemiz için vizyonunu ve yapmak istediklerini dile getirmiş, genel müdür olur olmaz da bu yönde çalışmaya başlayarak, başarıları ile adını duyurmuştu. Bu başarılar karşılıksız kalmayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Bakan olarak görevlendirilmeye layık görüldü.

Bu akşam açıklanan kabine de görev alan her ismin alanında üstün yeterliliklere sahip olduğu, daha önceki görevlerinde bu alanlarda başarılı hizmetlerde bulunan kişilerden seçilmiş olması dikkatlerden kaçmadı. 'Türkiye Yüzyılı' için atılan ilk adımlardan biri olan bu görevlendirmeler kamuoyu tarafından olumlu karşılandı.

Bizlerde Emiroğlu Medya olarak gerek vekil aday adaylığı sürecinde, gerekse genel müdür olarak başarılı çalışmalara imza attığı dönemlerde yakından takip ederek destek verdiğimiz Sayın Abdulkadir Uraloğlu'na ve tüm bakanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor. Türkiyemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber