banner240
banner237
banner238

Valimiz Ustaoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır. Bu bakımdan kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda güçleneceğimizin inancındayım.  
     
    Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan Türk kadını ve Türk annesi daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur. Son dönemde insan hakları standartları açısından adeta çağ değiştiren ülkemiz, özellikle kızlarımıza yönelik eğitim alanında gerçekleştirilen proje ve faaliyetleri ile de öne çıkmaktadır. Kız çocuklarının eğitimi adına yürütülen büyük çaplı çalışmalar, geleceğin Türk kadınının hak ettiği konumu almasının teminatıdır.
 
​    Dünya Kadınlar Günü'nde, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kadınların sorunları dile getirilmekte, edinilen deneyimler paylaşılmakta ve kadınların toplumdan beklentileri vurgulanmakta, böylelikle kadınlar arası dayanışmanın en güzel örneklerinden biri sergilenmektedir.
 
​    Bu duygu ve düşünceler ile günümüzde ekonomik, sosyal ve siyasal alandaki etkinlikleri her geçen gün artan, hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularla kutluyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber