banner240
banner237
banner238

Venezüella Başkanı Maduro Vehbi Koç’u tebrik etti! 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törende Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile samimi bir sohbet gerçekleştiren AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç uzak yol gemi kaptanlığı döneminde Venezüella’ya yaptığı seferler hakkında Maduro’ya bilgi verdi. 

Türkiye ile Venezuela arasındaki dostluk ilişkilerinin son derece iyi seviyede olduğunu ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Venezuella Devlet Başkanı Maduro’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine nezaket gösterip Türkiye’ye geldiği için teşekkür ederek Venezüella halkının Türk Milletine karşı sıcak ve samimi olduğunu söyledi. 

Türkiye cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep 
Tayyip Erdoğan’ın dünya siyasetine yön veren bir lider olduğunu belirten Milletvekili Vehbi Koç “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlama törenine 80’e yakın ülkeden üst düzey katılım oldu. Buda Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı’n da dünya siyasetinde ne kadar etkin olacağını en büyük göstergelerinden biri. Törene katılan 21 devlet başkanı, 13 başbakan ve diğer katılımcılar seçimlerde sandığa yansıyan iradeyle birlikte Türkiye’deki demokrasiyi ve Sayın Erdoğan’ın siyasi başarısını onaylamıştır. Artık yeni bir sayfa açarak birlik ve beraberlik içerisinde bin yıllık kardeşlik hukukumuzu daha da geliştirerek karada, denizde, havada ve her alanda muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma ülkümüzü gerçekleştirme zamanı.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber