banner240
banner237
banner238

YENİ BALIK HALİNE TAŞINAN ESNAFA İLK HEDİYE ZORLUOĞLU’NDAN


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, haftaya ‘Yeni Balık Hali’ne taşınan balıkçı esnafını ziyaret ederek başladı. Esnafa bıçak armağan eden Başkan Zorluoğlu, bol kazanç dileğinde  bulundu.  
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Pazarkapı Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ‘Yeni Balık Hali’ esnafına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bıçak hediye etti. Başkan Zorluoğlu'na ziyareti sırasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Başkan Danışmanları Mehmet Karaoğlu ve Emre Akgün ile Zabıta Dairesi Başkanı Muharrem Öztürk, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Gürcan Başar ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk eşlik etti.


 
HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Balıkçı esnafıyla tek tek sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Zorluoğlu, "Yeni balık halimiz Trabzon'a yakışır şekilde oldu. Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir sezon ve bol kazançlar diliyorum. İlk hediyenizi ben takdim etmek istedim. Güzel ve sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim" dedi.
 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren balıkçı esnafı ise, “Sayın Başkanımız yeni balık halinin tüm süreçlerinde bizlere destek oldu. Varlığını her zaman yanımızda hissettik. Bugün de bizleri ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduk. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hamiyet yücesoy-dısburg 2 yıl önce

müjde,hz.ali.oğlu,muhammet hanefi türbesi ziyarete açıldı balca bayburt-türkey

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber