Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Barış SANDIKCI  Berat Kandili  Mesajı Yayınladı.

Müslüman âleminin heyecanla beklediği bir önemli gün daha geldi, çattı. Ülkemizin corona virüsü salgını ile mücadele ettiği bu zorlu dönemde bu gecenin önemi de farklı olacak. Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gecesi idrak edilecek olan Berat kandilinin İnsanlık âlemi için hayırlar getirmesini görülen, görülmeyen her türlü musibetten  kurtulup sağlıklı günlere kavuşmayı Cenab-ı Allah'tan Niyaz ediyorum. Berat gecesini dualar ve ibadetler ile geçirerek en verimli şekilde değerlendirmek gerekir. 
 Efendimiz bu gece için öyle buyurmuşlardır. Allah'a ortak koşmak, kin ve düşmanlık beslemek, kibir ve gurur içinde olmak, içki ve uyuşturucu kullanmak, akraba ve komşularla ilişkiyi kesmek, ana-baba haklarına riayet etmemek gibi günahların, bu gece vesile edilerek terk edilmesini tavsiye etmiş; günahlarına ısrar edenlerin, af ve mağfiretten mahrum kalacaklarını ve bu gecenin feyzinden yararlanamayacaklarını bildirmiştir. 
Mevla bizleri bu geceyi hakkıyla ifa edenlerden eyleyip insanlık aleminin yeniden Refahına kavuştuğu günleri görmek dileğiyle.. Kandilimiz mübarek olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber