Yeniden Refah Partisi’nden Şehitler Haftası ziyareti

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Şehitler Haftası dolayısıyla Karskapı Şehitliği’ni ziyaret etti.

Devrim AKTÜRK

Ziyaret sırasında şehitlerin mezarları temizlenip, ruhlarına Fatiha ve Yasin okundu.

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla Karskapı Şehitliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehitlere hitaben çiçek bırakan, mezarları temizleyen İl Gençlik Kolları Başkanlığı, şehitlerin ruhuna Fatiha ve Yasin okudu. 

“İSİMSİZ KAHRAMANLAR BENİ ÇOK ETKİLEDİ”
Başta Erzurum olmak üzere, Türkiye’nin tamamında şehitlerin önemine ve kıymetine değinen Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Seyfettin Keskin, “Ziyaretimiz sırasında gördüğüm isimsiz şehitlerimiz özellikle beni çok etkiledi ve ziyaretimiz esnasında teşkilat mensubu arkadaşlarıma şu konuşmayı yaptım; ‘Burada 93 Harbi Doğu Cephesi’nin efsane komutanlarından Fosfor Mustafa Paşa’dan İzmir’li Süvari Binbaşı’ya, Harbiye Nazırı Şehit Cemal Paşa’ dan mezarında ismi bile yazmayan onlarca şehidimize, bir çok vatan evladı yatmaktadır. Vatanın her toprağında mezarı bile olmayan nice şehitlerimiz bulunmaktadır. Bu şehitlerimiz farklı zamanlarda, farklı yerlerde savaşmıştı. Fakat hepsinin ortak bir gayesi vardı; İlahi Kelimetullah davası.” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nden Şehitler Haftası ziyareti
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.