ÇANAKKALE DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE GEÇİLMEZ.

Din ve Devlet uğruna Milletin ve Devleti'nin bekası için mücadele etmiş, yokluklar içerisinde büyük kahramanlıklara imza atmış olan ecdadımızla ne kadar onur duysak azdır. Ki bu kahramanlıklara önümüzdeki yıllar da güncelliğini sürdürecektir.  Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz. 
Bizler Millet olarak her zaman Mazlumun yanında olduk. Bu dün de böyle idi. Bundan sonrada böyle olacak. Bu vesile ile Yenizelanda da Müslüman kardeşlerimize yapılan katliam'ı kınıyor bu katliam'ı gerçekleştirenlerin en kısa zamanda cezalandırılmalarını bekliyoruz.
Bu tür olaylara karşı İş dünyasının da duyarsız kalmaması gerekir. İş Adamları Yurt dışı veya Yurt içinde yapmış oldukları etkinliklerde bu tür konular için lobi oluşturmalı. Dünyanın barış içerisinde yaşaması için gerekli faaliyetleri hayata geçirmelidir. Türkiye Cumhuriyeti İslamiyetten almış olduğu düstur la tüm mazlumların umudu olmuştur. Aslında Çanakkale Savaş olarak, "Savaş" ın ne kadar gereksiz bir şey olduğunu ortaya koymuştur. Çanakkaleye savaşmak için gelenlerin çoğu neden ve kiminle savaştığını bile bilmeden savaştılar. 
Sevgi dolu bir Dünya için el ele çalışmalıyız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber