Doğu Karadeniz Tahran’da tanıtıldı

Doğu Karadeniz Bölgesi, 11. Tahran Uluslararası Fuarı’nda tanıtıldı. Fuara TTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat İskender ve TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Özcan İlarslan da katıldı.

Tahran Uluslararası Fuarı’nda Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından açılan stant büyük ilgi gördü. 23-26 Ocak tarihleri arasında açık kalan fuara DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, TTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat İskender, TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Özcan İlarslan, TTSO ve DOKA uzmanları katıldı.

DOKA Standını ziyaret eden Türkiye’nin İran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin’e, İskender ve İlarslan tarafından plaket sunuldu.

Trabzon heyeti ayrıca Tahran Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası’nı da ziyaret etti. Odanın Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mohammad Reza Bakhtiari ile bir görüşme gerçekleştiren heyet, İran ve bölge arasındaki ilişkileri masaya yatırdı. TTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat İskender, Bakhtiari’ye ziyaretin anısına plaket takdim etti.

İskender, Tahran’daki fuarın Doğu Karadeniz Bölgesi için çok olumlu geçtiğini belirterek, “İran, bölgemiz için çok büyük bir turizm ve ticaret potansiyeli barındırıyor. Bu potansiyeli özellikle uzun Nevruz tatili boyunca bölgemize çekmek için DOKA’nın öncülüğünde iyi bir tanıtım yaptığımıza inanıyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber