Kuveytli Yatırımcılar 2. Havalimanı ve Yatırım Adası ile İlgileniyor

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret eden Kuveytli uluslararası yatırımcılar,

planlanan projelerle ilgili bilgi aldı. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Kuveytli yatırımcıların 2. Havalimanı projesi ve Yatırım Adası’nın altyapı projeleriyle yakından ilgilendiğini belirtti.

Kuveyt merkezli Al-Sane Uluslararası Yatırım Danışmanlık şirketi başkanı Dr. Naser J. Al-Sane, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman ile TTSO ve DOKA yetkililerinin de yer aldığı toplantıda, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, planlanan projelerle ilgili bilgi verdi. Kuveyt’te uzun süre milletvekilliği yapan ve Kuveyt devleti tarafından çok az kişiye verilen uluslararası yatırım danışmanlık ruhsatına sahip olan Dr. Al-Sane, yatırım olanaklarıyla ilgili geniş kapsamlı bilgi aldı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Kuveytli yatırımcıların özellikle 2. Havalimanı projesi ve Yatırım Adası’nın altyapı çalışmalarıyla ilgilendiğini, bu konudaki görüşmelerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini vurguladı.

Kuveytli Yatırımcılar 2. Havalimanı ve Yatırım Adası ile İlgileniyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.