banner240
banner237
banner238

PARLAMENTOLARARASI BİRLİK BAŞKANINDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Parlamentolararası Birlik Başkanı Gabriela Cuevas Barron’u makamında ağırladı.
 
Parlamentolararası Birlik Başkanı Barron’u ve beraberindeki heyeti misafir etmekten onur duyduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, sohbet sırasında Türkiye’deki yönetim sistemi hakkında bilgi verdi.  
 
4 BİN YILLIK GEÇMİŞİMİZ VAR
Trabzon’un çok eski bir tarihi olduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu, “4 bin yıllık bir geçmişiz var. Bu bakımdan geçmişimizin izleri hala mevcut. Çok sayıda tarihi ve kültürü değeri yönetiyoruz. Bunlardan biri de Sümela Manastırı. 3-4 yıldır tadilattaydı. Şu anda yeniden açılışını yaptık. Şehir merkezimizde de çok sayıda tarihi ve kültürel eser mevcut. Bunların yanı sıra bir de doğal güzelliklerimiz var. Bunlarla da ön plana çıkan bir şehiriz. Körfez ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeden turist ağırlıyoruz. Maalesef bu yıl koronavirüs salgınından dolayı biraz sıkıntı yaşanıyor” ifadelerini kullandı.
 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Parlamentolararası Birlik Başkanı Gabriela Cuevas Barron ise Trabzon’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, misafirperverliğinden dolayı Başkan Zorluoğlu’na teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber