Trabzon ile İspanya iş dünyası arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Türk - İspanya Ticaret ve Sanayi Odası delegesi Vicente Balbin Gallego, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Gallego, Türkiye ile İspanya arasındaki kültürel ve ticari faaliyetlerin artırılmasına katkı sağlamak ve Trabzon özelinde iş birliği yapmak amacıyla Trabzon’u ziyaret ettiklerini vurgulayarak, bu konuda İspanyol iş insanları olarak istekli olduklarını ifade etti.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi de oda üyesi firmaların yurt dışına daha fazla iş yapmasına destek olacak çalışmalar yürüttüklerini vurgulayarak, “Şehir olarak ihracatımızı artırmak istiyoruz. Bu amaçla iş insanlarımızın dünyanın her ülkesiyle ticaret yapmasını amaçlıyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda çeşitli çalışmalarımız ve projelerimiz var. İspanya ile de önemli iş birliklerine imza atmayı hedefliyoruz” dedi.

MUTABAKAT METNİ İMZALANDI

TTSO ile Türk - İspanya Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliği amacına yönelik hazırlanan mutabakat metni de Başkan Çelebi ve Vicente Balbin Gallego’nun imzaları ile yürürlüğe girdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber