banner240
banner237
banner238

Trabzon ile Singapur’un işbirliği olanakları görüşüldü

TTSO – Singapur’un Ankara Büyükelçiliği Siyasi Müsteşarı ve Misyon Şef Yardımcısı Jacob Anthony Chew, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek, Trabzon ile Singapur arasındaki ticaret ve yatırım olanaklarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Nalbant ve yönetim kurumlu üyeleri tarafından ağırlanan Jacob Anthony Chew, diplomatik ilişkilerinin 50’nci yılını kutlayan Türkiye ile Singapur arasında Serbest Ticaret Anlaşması bulunduğunu hatırlatarak, “Singapur kanalıyla birçok ülkeyle ticaretinizi geliştirebilirsiniz. Singapur’la özellikle ev tekstili ve ayakkabı başta olmak üzere birçok alanda ticaret yapılabilir. Serbest ticaret anlaşmaları uyarınca yüzde 90’ı geçen vergi indirimleri uygulanıyor” dedi.

TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı ise, Trabzon’da özellikle orta ve ileri teknoloji konularında önemli yatırımlar olduğunu vurgulayarak, “Singapurlu firmaları Yatırım Adası projemizde yer almaya davet ediyoruz” ifadesini kullandı. Avcı, konuk diplomata ayrıca Yatırım Adası ile ilgili bir dosya da sundu.

TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, Chew’e günün anısına plaket de takdim etti. Chew ayrıca TTSO Özel İpekyolu Müzesi’ni de gezerek eserler hakkında bilgi aldı, müze şeref defterini imzaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber