banner240
banner237
banner238

TTSO ile Moskova Ticaret ve Sanayi Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı

CTT Expo - İnşaat Ekipmanları ve Teknolojileri Uluslararası Ticaret Fuarı'na katılan heyet ayrıca Moskova Ticaret ve Sanayi Odası ile Rus – Türk İşadamları Birliği’ni ziyaret etti, iş birliği konularında görüşmede bulundu. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ile Moskova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vladimir Platonov arasında iş birliği protokolü de imzalandı.

FUARDA İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle TTSO üyesi firma temsilcilerinden oluşan heyet Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen CTT Expo- İnşaat Ekipmanları ve Teknolojileri Uluslararası Ticaret Fuarı'na katıldı. İnşaat ve iş makinaları alanında Rusya’nın öncü fuarı olan etkinlikte TTSO üyesi firmalar sektördeki son gelişmeler hakkında bilgi aldı ve stant ziyaretleriyle 100’e yakın iş görüşmesi gerçekleştirdi.

MOSKOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Başkan Erkut Çelebi ve TTSO heyeti, Moskova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Türk ve Rus iş dünyası temsilcileri arasında yapılan toplantıda, sektörlerin durumu, iki ülke arasında yapılabilecek iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ile Moskova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vladimir Platonov arasında iş birliği protokolü de imzalandı. Protokolde oda üyesi firmalar arasında fuarlar, sektörel toplantılar ve çeşitli etkinliklerle ortak iş kültürünün yaygınlaştırılması konusunda çalışmalar yapılması mutabakata bağlandı.

RUS – TÜRK İŞ ADAMLARI BİRLİĞİ ZİYARET EDİLDİ

TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki heyet Rus – Türk İşadamları Birliği’ni ziyaret ederek Başkan Naki Karaaslan ve üyelerle bir araya geldi. Toplantıda Rusya’daki özellikle inşaat sektörüyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu, Trabzon heyetine Rusya pazarı hakkında detaylı bilgi aktarıldı.

ÇELEBİ: RUSYA PAZARININ ÖNEMİ BÜYÜK

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Moskova’da verimli temaslarda bulunduklarını vurgulayarak, “Rusya’da her türlü mala büyük ihtiyaç var. Trabzon iş dünyası olarak bu pazarda yer almak istiyoruz ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Moskova’da verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Özellikle Moskova Ticaret ve Sanayi Odası ile daha yakın bir ilişki kurarak çeşitli sektörlerde üyelerimiz için yeni fırsatlar yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber