banner240
banner237
banner238

ARSİN OSB ye TEŞEKKÜR PLAKETİ

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince, makine alanı atölyelerin kurulması, donatılması ile bilimsel, sosyal ve kültürel etkinliklerine katkı sağlayan kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etmek amacıyla Plaket Töreni düzenlendi.

Törene, Arsin Kaymakamı Yakup Güven, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı katıldı. Trabzon Arsin Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanlığı adına plaketi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya aldı.

Plaket töreninde söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, “Okulumuzun kuruluşundan beri ben de Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunda görev yapıyorum. Sizlerin burada başardıklarınızı gördüğüm için çok memnunum ve sizlere müteşekkirim. Ayrıca öğretmenlerimize de buradaki heyecanlarından dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü donanım, bina bir şekilde oluşuyor ama işini isteyerek, severek yapan insan her zaman çıkmıyor. Onlar alıp işi bir yere getiriyor. Bu yüzden burada en büyük teşekkürü öğretmenlerimiz hak ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Plaket töreni ardından yeni açılan atölyeler Okul Müdürü Süleyman Gümüş ve okul öğretmenleri eşliğinde gezilerek atölyelerin kurulması, donatılması ile bilimsel konular hakkında bilgi alındı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber