BAŞKAN EKİM ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Hakkı Altıntaş Ortaokulu ve Mecit Pirhasoğlu ilkokulundaki karne törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Hakkı Altıntaş Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen karne törenine Akçaabat Kaymakamı , Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Akgün, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Eğitim camiamızın idarecileri ve kıymetli öğretmenleri başta olmak üzere, öğrencilerin ve ailelerinin sağlıklı, mutlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini dileyen Başkan Ekim mesajında şu ifadelere yer verdi.

Geleceğimizin teminatı en büyük zenginliğimiz olan değerli yavrularımız, bugün bütün çalışmalarınızın ve gayretlerinizin sonucu olarak karnelerinizi alıyorsunuz. İnanıyorum ki bu karneler, başarılarınızla motive olacağınız, varsa eksikliklerinizi de görüp yeni dönemde telafi etmek için daha tempolu çalışarak beklediğiniz hedeflere ulaşmanız için sizlere iyi bir fırsat olacaktır.

Sizlerden, her günü fırsat bilerek verimli, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi ve ikinci eğitim öğretim dönemine enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz. Yarıyıl tatili, kendinizi geliştirmek için çok iyi bir fırsattır. Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak en önemli etkinlik ise kitap okumaktır. Tatilde bol bol kitap okuyacak vakte sahip olacaksınız. Kitap okumaya karşı ilgisi olmayan öğrencilerin kalıcı başarıları yakalaması çok zordur. Bu yüzden tatilinizi dinlenerek, kitap okuyarak, eğlenerek ve ilgi alanlarınıza göre araştırmalar yaparak değerlendirmenizi diliyorum.

Değerli velilerimiz, çocuklarımızın karnelerinde arzu ettiğiniz notlar olmayabilir. Bunları çocuklarınıza yansıtmadan nedenleri üzerinde kendimizi de sorgulayarak, okul müdürlerimiz ve öğretmenleri ile istişare edip başarıyı daha üst noktalara taşıma gayretiyle birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu süreçte sizlere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Onlara sevgiyle yaklaşarak destekleyin ve konuşarak çocuklarımızın fikirlerine değer verdiğinizi gösterin. Başarı ve başarısızlıklarında hep yanlarında olun ve onları girişimlerinde destekleyin.

Bu duygu ve düşüncelerle eğitim-öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, ilçemizin başarı seviyesinin arttırılmasında göstermiş olduğu gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum" dedi.

Konuşmalarının ardından ödül töreni yapılarak, başarılı öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber