BAŞKAN ZORLUOĞLU AVRASYA ÜNİVERSİTESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Şehirde bulunan eğitim kurumlarının gelişmesine önem veren ve bu konuda her zaman destekçi bir anlayışa sahip olan Başkan Zorluoğlu, Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret ederek Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız ile bir araya geldi. Başkan Zorluoğlu’nun üniversitelerini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Ömer Yıldız, yeni fakültelerin açılabilmesi noktasında destek istedi.   


 
EKSİĞİ YOK FAZLASI VAR
Avrasya Üniversitesi’nin 10’uncu kuruluş yıl dönümünü tebrik ettiğini belirten Başkan Zorluoğlu “Avrasya Üniversitesi, bölgemizin tek vakıf üniversitesi olarak insana yatırım yapan çok önemli bir kuruluş. 10 yıllık süre içerisinde kurumsallaşma, fiziki olanak, araç gereç, personel ve akademik kadro anlamında önemli mesafeler kateden, bizim de çok önem verdiğimiz bir kuruluşumuz Avrasya Üniversitesi. Avrupa’da yüksek lisans yapmış bir kişi olarak memnuniyetle ifade edebilirim ki, oradaki kampüslerden fiziki anlamda fazlası olan bir anlayışla inşa edilmiş. Ömer Bey başta olmak üzere emeği geçen herkese Trabzon’umuza böyle yatırımlar kazandırdığı için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


 
ÜNİVERSİTELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Genç bir üniversite olması nedeniyle akademik kadro ve yeni bölümler anlamında atılması gereken adımlar olduğunu da dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Üniversitemiz bölüm ve fakülte sayısı olarak genişleme yolunda. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Avrasya Üniversitemize diğer iki üniversitemizle aynı anlayışla yaklaşıyoruz. Şehrimize bu manada büyük yatırım yapan üniversitemize biz de destek olmak istiyoruz. Her alanda birlikte iş birliği yaparak güzel projelerle güzel şehrimize hizmet etmek arzusundayız. Avrasya Üniversitesi ve diğer üniversitelerimizin gelişmesi için atılacak her türlü adımda üniversitelerimizin yanındayız. İnşallah bizim görev yaptığımız süre içerisinde Avrasya Üniversitesi de şu ana kadar katettiği mesafeyi aşarak çok daha iyi noktalara gelir. Biz de üniversitemize destek olmaktan büyük bir mutluluk duyarız” diye konuştu.


 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız ise “Başkanımıza ziyareti nedeniyle teşekkür ediyorum. 10’uncu yılımızı kutlayacağız. Eksiklerimiz noktasında Sayın Başkanımızdan destek istedim. Fiziki olarak hiçbir eksiğimiz yok, fazlamız var. Sayın Başkanımızın ve Milletvekillerimizin desteği ile kurulmayan 6 fakültemizi de açarsak, 7 binlerde olan öğrenci sayımız 20 binlerin üzerine çıkacaktır. Bu da Trabzon’a ekonomik anlamda katkı anlamına gelmektedir. Avrasya’nın büyümesi Trabzon’un büyümesi demektir. Başkanımızın desteğini gönülden hissediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber