banner240
banner237
banner238

Bereketli İmam Hatip Ortaokulunda Z-Kütüphane Açılışı Gerçekleşti

Araklı Bereketli İmam Hatip Ortaokulunda Z-Kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane) açılışı gerçekleştirildi. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi açılışta yaptığı konuşmada; ”Z-Kütüphanelerde öğrencilere hem okuyup hem de hayal dünyalarını geliştirme imkanı sunuluyor. Öğrenciler, yaşlarına uygun renkli bir ortamda, okurken eğlenmenin ve özgürce hareket edebilecekleri ortamlarda kitaplarla buluşmanın keyfini yaşıyor. Okul müdürümüz Hakkı Özyurt’u ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Okulumuza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş konuşmasında; “Bu çok nezih ve mücehhez ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Onlar da çok ve bilinçli bir şekilde okuyarak bu kütüphanenin hakkını vereceklerdir. Kütüphanenin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Müdürü Hakkı Özyurt ise; ”Taleplerimize olumlu karşılık vererek öğrencilerimize faydalı olacak bu güzel kütüphaneyi okulumuza kazandırılmasında emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürümüz Hızır Aktaş’a, Araklı Belediye Başkanımız Recep Çebi’ye, şube müdürlerimize, Milli Eğitim Bakanlığı Ders Kitapları ve Yayımlar Daire Başkanı Hüseyin Burak Fettahoğlu’na ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Rıza Keskinsoy’a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber