banner240
banner237
banner238

Diyarbakırlı eğitimseverlerden çocuklara karne hediyesi

Devrim Aktürk

Diyarbakır'da "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız" projesi kapsamında 100 köy okulunun kütüphane ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak, "Bu Kış Kalpler Üşümesin" projesi kapsamında ise ihtiyaç sahibi ailelere kışlık giyecek yardımı kapsamında sosyal sorumluluk projesi hazırlayan Sinanoğlu ve Ava, karne heyecanı yaşayan çocuklara hediyelerini verdi. Karacadağ bölgesindeki köylerde okuyan çocuklara bot, pantolon ve kitap hediye edilirken, Sur ve Dicle ilçesindeki öğrencilere ise çanta, kırtasiye ürünleri ve kitap hediye ettiler.

"88 KÖY OKULUMUZA ÜRÜNLERİNİ ULAŞTIRDIK"
Bu tarz sosyal sorumluluk projelerini yapmaya devam edeceklerini söyleyen Sinanoğlu, "En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır, çocuklarımız da bizim geleceğimizin teminatıdır. Onları ne kadar kaliteli yetiştirirsek, o seviyede geleceğimiz de kaliteli olmuş olur. Nitekim bugüne kadar 88 köy okulumuza 64 bin 500 kitap ve 3 bin kırtasiye ürünü ulaştırdık. Bunun yanı sıra 170 bot ve 30 pantolonu da çocuklarımıza dağıttık. Her iki sosyal sorumluluk projesi kapsamında kimseden para almadık ve almıyoruz da. Çocuklarımıza yardımcı olmak isteyen iyi niyetli insanlar varsa bizlere kitap, kırtasiye ürünleri, bot, mont, pantolon ve kazak gönderebilirler." dedi.

"BU TÜR TOPLUMSAL PROJELERE DESTEK OLUN"
Yaptığı hayırseverliklerle bilinen Ava ise, "Çocuklara çok şey borçluyuz. Kirli dünyamızda temiz kalan ve yarınlarımızın sigortası olan çocuklarımıza çok şey borçluyuz. Eğitim konusunda her birey işe önce kendi çocuğundan başlayabilir. Burdan çocuklarımız için başta Diyarbakırlı olmak üzere iş insanlarına, esnaflar, tüccarlara ve hayırseverlere seslenmek istiyorum. Bu tür toplumsal projelere destek olun." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber