EĞİLMEZ BAŞIN GİBİ GÖKLER BULUTLU EFEM

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl ruhunu anlatan Resim sergisi ile çoğunluğunu öğretmenlerin oluşturduğu THM korosu konserini Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3.Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda davetli izledi.

Genel Koordinatörlüğünü Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ali Kemal Mutlu’nun yaptığı programda şef eğitimci Yıldıray Cihanoğlu yönetimindeki THM korosu birbirinden eşsiz türküler seslendirdi. Gerek kıyafetleri, gerek repertuarı gerekse de solistlerin performansları ile göz dolduran program dakikalarca ayakta alkışlandı.

Program öncesi fuaye alanında ayrıca 100.yılın ruhunu sergileyen Resim sergisinin koordinatörlüğünü de Merkez Fen Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Mercan Ayçiçek yaptı.

Gecenin sonunda koro şefi Yıldıray Cihanoğlu’na, geceye başarılı sunumuyla renk katan Yasemin Uzun’a ve Merkez Fen Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Mercan Ayçiçek’e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serpil Harput ve Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş tarafından çiçek takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber