banner240
banner237
banner238

Fen Lisemiz göğsümüzü kabarttı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda tarihi başarıya imza atan Yomra Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini kutladı. Bıyık, "Karadeniz'in en başaralı eğitim kurumu olan Fen Lisesimizin başarısı göğsümüzü kabartmıştır. Eğitime her alanda destek olacağız" dedi.

Yomra Fen Lisesi Müdürü Ahmet Kadı Kadıoğlu, beraberindeki öğrenciler ve velileri ile birlikte Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı makamında ziyaret etti. Yüksekögretim Kurumu Sınav sonuçları hakkında Başkan Bıyık'ı bilgilendiren Kadıoğlu, "11 öğrencimiz Türkiye genelinde ilk bine, 25 öğrencimiz ilk 5 bine, 40 öğrencimiz ilk 10 bine, 65 öğrencimiz ilk 30 bine girmiştir. Sayısal alanda Trabzon 1'incisi, 2'ncisi ve 3'üncüsü okulumuzdan çıkmıştır" dedi.

Başkan Bıyık, elde edilen tarihi başarıdan ötürü öğrenci ve öğretmenleri tek tek kutladı. Türkiye'nin kurtuluşunun eğitimde olduğunu ifade eden Bıyık, "Karadeniz'in en başarılı lisesi olan Yomra Fen Lisemiz göğsümüzü kabartmıştır. Tüm idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Fen Lisemizin ve diğer eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Liselerimizin taleplerine imkanlarımız ölçüsünde en iyi şekilde yanıt verme gayretinde olacağız. Bizlere bu gururu yaşatan başarılı öğrencilerimize tekrar tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber