banner240
banner237
banner238

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’a geliyor! 

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde yaptığı duyuruda Hatice - Aslan Aksoy Anaokulunun açılışının 24 Eylül tarihinde yapılacağını ifade etti. 

OKULUN AÇILIŞI 24 EYLÜL CUMARTESİ Meclis üyelerini de açılışa davet eden Aydın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da açılışa katılacağını kaydetti.  Aydın ailesi tarafından yaptırılan ve devlete bağışlanan okulun açılışı Köprübaşı İlçe Merkezinde 24 Eylül Cumartesi günü saat 11:00’da yapılacak.  Köprübaşılı Aksoy, ailesi Türkiye’nin yakından tanıdığı bir aile. Hatice - Aslan Aksoy, çiftinin çocukları Türkiye’de üst düzey görevlerde bulunuyor.  Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı Fatih Aksoy’un yanı sıra çiftin çocuklarında eski bölge müdürlüğü, doktor, avukat, mühendis, sigortacı ve maliyeci de bulunuyor.  Türkiye’de merhum Seyfettin Aslan Aksoy, Türkiye’de örnek aile babası seçilmiş dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve Aile Bakanlığı tarafından ödüllendirilmişti.

BAKAN SOYLU SÜRMENE’DE TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILACAK  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aynı gün Sürmene’de Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Süleyman Tomaç’ın önderliğinde Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ün üstün gayretleri ile İş İnsanı Trabzon Sürmeneli Mehmet Ali Kancıoğlu tarafından yaptırılacak olan Engelliler Orta Okulu’nun da temel atma törenine katılacak .


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber