banner240
banner237
banner238

KTÜ Arsin Meslek Yüksekokulu Arsin OSB’yi Ziyaret Etti

Heyeti, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Küçükarslan, Köksal Yavuz, Okan Gündoğdu, Cengiz Sözen, Ali Baştürk, Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı ve Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Gümüş karşıladı.

Yapılan toplantıda, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara elemanların yetişmesi, mesleki eğitimle sanayinin entegre bir şekilde çalışmasını sağlamak için neler yapılabileceği konuşuldu. Bu bağlamda Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, KTÜ Arsin Meslek Yüksekokulu ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesinin ortaklaşa yürütebilecekleri çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Mesleki ve Teknik Eğitime büyük önem veriyoruz. Bölgemizde istihdam edilebilecek nitelikli ara elemanların yetiştirilmesi için yapılacak olan çalışmalara her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber