banner240
banner237
banner238

Müdür Şükür Köse ile Başkan Genç Eğitim İçin Seferber Oldu

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı öcesi Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ortahisar Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen üniversite hazırlık kursları başta olmak üzere eğitim-öğretimin ele alındığı istişare toplantısında konuşan Müdürü Şükür Köse, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in, eğitim ve öğretime sınırsız destek verdiğini belirterek, “Sayın Başkanımız, belediyenin tüm imkânlarını eğitim için seferber ediyor. Sayın Başkanımızın bu desteği, bizlere güç katıyor. Moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Şahsım, kurumum, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Vatanına milletine bağlı bir öğrencinin yetişmesinin altın kaplama asfalt dökmekten daha faydalı bir hizmet olduğunu belirten Başkan Genç, "Eğitime yaıplan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bütün güçlerimizi, geleceğimiz olan çocuklarımı ve gençlerimizin eğitimi için birleştirebilirsek, çok daya güçlü, mutlu ve müreffeh bir ülkenin temelini atmış oluruz. Belediye başkanı olarak eğitime destek, birincil görev olarak görüyorum. Belediyemizin tüm imkanlarını eğitim öğretim için seferber ediyoruz. Çünkü bir belediye başkanı olarak altın kaplama yol yapmaktan daha ziyade bir anlam ve benim için değer ifade eden, bir talebenin vatanına, milletine bağlı olarak yetişmesine katkı sağlamaktır.”şeklinde konuştu.

Müdür Şükür Köse, eğitime verdiği desteklerden dolayı Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e teşekkür etti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber