Saadet Partisi'nden öğretmenler ziyareti

Bekliyorduk!

Sadece siz geliyorsunuz!

Saadet Partisi'nden öğretmenler ziyareti

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı her yıl olduğu gibi bu yıl da Öğretmenleri unutmayarak ekipler halinde okulları ziyaret edip günlerini kutladılar.

Gittikleri her okulda teveccüh ile karşılaşan Saadet Partisi Of İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, öğretmenlerden aldıkları ortak teveccüh sözü, "Bekliyorduk" oldu.

Her yıl mutlaka okulları ziyaret edip öğretmenler ile hasbıhal olan tek teşkilatın Saadet Partisi olduğunu ifade eden öğretmenler, her ne sebepten dolayı olursa olsun bu farkındalık ve gönül alma görevini aksatmadan yapan teşkilatın Saadet Teşkilatı olduğunu ifade ettiler.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, "Bana bir harf öğretenin kölesi olurum, anlayışına sahip bir dinin mensupları olarak çok değerli öğretmenlerimizi yılın sadece bir gününde hatırlamamız elbette büyük bir eksikliktir. Fakat unutmama, gönül alma adına da olsa en azından yılın bir günü bir araya gelerek hasbıhal etmek te çok güzel bir duygu oluyor bizler için." ifadelerini kullandı.

İmkanlar dahilinde çalışamlar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Vahapoğlu, "Gönül isterdi ki bütün öğretmenlerimle bir araya gelip hasbıhal edelim. Fakat imkanlar dahilinde birçok okulu ziyaret edip okul müdürleri aracılığı ile öğretmenlerimize selamlarımızı ilettik. Bu anlamda görüştüğümüz ve görüşemediğimiz bütün öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının öğretmenler gününü kutluyor, ümmet adına hayırlı bir neslin yetiştirilmesinde kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber