Şanlıurfalı Öğrencilere Trabzon’da Muhteşem Karşılama

Trabzon Havalimanı´nda düzenlenen karşılama törenine, Trabzon Kaymakamı Tolga Toğan, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İl Planlama Müdürü Veysel Başar, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, İl Milli Eğitim müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel ve protokol üyeleri hazır bulundu. Öğrencilerle bir araya gelen ve fotoğraf çektiren Kaymakam Tolga Toğan, Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezecek öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Toğan, Urfalı öğrencilerin Trabzon’da 4 günlük bir gezi programı planladıklarını belirterek, “İçişleri Bakanlığı’nın iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması, kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, huzura katkı sunulması, kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması amacıyla “Biz Anadoluyuz” projesisinin hayata geçirildi. İnanıyorum ki bu proje kapsamında Trabzon’dan çok güzel anılarla ayrılacaksanız. Şanlıurfa çok güzel bir ilimiz. Trabzon da çok güzel. İnşallah, burada bu güzellikleri yaşayacaksınız." dedi.

Müdür Şükür Köse, Trabzon’da 82 öğrenci, 2 idareci olmak üzere toplam 90 Urfalı misafirleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “İnşallah güzel, zevkli, mutlu ve heyecanlı bir gezi gerçekleşir. Buradan yeni arkadaşlarınız ve dostlarınız oluşur. Kardeşliğimizi daha da pekiştirmiş olacağız. Sizleri Trabzon´da ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. 4 gün boyunca burada sizin emrinizdeyiz " şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber