Trabzon Üniversitesi’nde Üç Yeni Programa Onay

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Tonya Meslek Yüksekokulu bünyesinde üç yeni programın açılmasına onay verdi.

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğünün, Tonya Meslek Yüksekokulu bünyesinde program açılmasına ilişkin teklifi YÖK tarafından değerlendirilerek Çocuk Gelişimi, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri isimli programların açılması uygun görüldü.

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU konuya ilişkin yaptığı açıklamada Tonya Meslek Yüksekokulu bünyesinde yeni programların açılmasına ilişkin YÖK’e yapılan teklifin olumlu sonuçlanmasının son derece memnuniyet verici olduğunu belirterek, “YÖK tarafından teklifimiz üzerine açılmasına onay verilen yeni programlarımıza öğrenci alımına ilişkin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üniversitemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını düşündüğüm yeni programlarımızın başta Üniversitemiz ve öğrencilerimiz olmak üzere, Tonyamız, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, bu memnuniyet verici kararın alınmasında başta YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M.A. Yekta SARAÇ Bey ve kurul üyeleri olmak üzere emeği ve katkısı bulunan herkese gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber